Vil du begynde at sælge på Catawikis modeauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis modeauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores modeauktion.

Se modeauktion

Om Catawikis modeauktion

Modens historie er vel nok så gammel som selve den menneskelige civilisation, hvor de første mænd og kvinder fremstillede klæder til at beskytte dem mod vejr og vind og af sociale årsager. Den moderne modeindustri begyndte i det 19. århundrede, da Charles Frederick Worth blev den første designer, der fik syet sit navn ind i det tøj, han fremstillede. Siden da er mærket tøj eller mærkevarer blevet vigtigt økonomisk og socialt med de mest prestigefyldte mærker som Gucci, Prada eller Louis Vuitton, der kan forlange priser, der er langt højere end deres konkurrenters. Mode er for mange et udtryk for identitet og individualitet. Samlere og modeentusiaster vil betale en høj pris for at erhverve et eftertragtet objekt, som de kan føje til deres samling.

Catawikis modeauktioner omfatter numre fra mærker som Chanel og Hermes samt objekter som håndtasker, punge, kjoler, sko og briller. Bemærkelsesværdige artikler, der er blevet solgt på Catawikis modeauktioner omfatter en Chanel taske til 1.122 £ og en Hermes Birkin håndtaske til 3.207 £. Uanset om du gerne vil sælge et meget efterspurgt og ikonisk stykke modehistorie eller et højtelsket objekt fra din personlige garderobe, er Catawikis modeauktioner det perfekte sted at sælge dine specielle objekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for ro i sindet hos købere og sælgere.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine skattede modeobjekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.