Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over modelbiler?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis auktion over modelbiler

De første modelbiler kom på markedet i slutningen af det 19. århundrede og tidlige 20. århundrede, på omkring samme tid som moderne biler, med de tidligste eksemplarer produceret i solide metaller som messing. I 1920’erne producerede det tyske legetøjsfirma Bing biler, lastvogne og militære køretøjer produceret af tin and presset stål. Fremstilling af sprøjtestøbte modeller blev introduceret i 1950’erne af firmaer som Corgi Toys, Dinky Toys og Matchbox. Legetøjet er blevet eftertragtede samlerobjekter i dag med deres karakteristiske lyse farver og emballage. I 2008 blev en rød og grøn Dinky legetøjslastbil fra 1930’erne, der bærer navnet på en London cykelbutik, en af de dyreste modelbiler nogensinde, da den blev solgt for 19.975 £.

Catawikis auktioner over modelbiler har kendte mærker som Dinky og Matchbox og omfatter attraktive modeller i en bred vifte af stilarter. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis auktioner over modelbiler, omfatter en samling af Dinky og Corgi legetøj, som blev solgt for 1.222 £, og en Ferrari F1 dekorationsmodel i en fjerdedels størrelse, som blev solgt for 822 £. Uanset om du ønsker at sælge dine skattede modeller fra din barndom eller artikler fra din omhyggeligt samlede samling, er Catawikis auktioner over modelbiler det ideelle sted at sælge dit specielle objekt. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem vores købere og sælgere glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine modelbiler – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.