Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over modeltog?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis auktion over modeltog

Synet af et ikonisk lokomotiv, der damper gennem landskabet, vækker forundring og følelser hos mange mennesker. En fantastisk kombination af teknisk opfindsomhed, omhyggeligt design og finmekanik - togets rå kraft og den fornemmelse af historie, som det fremkalder, har skabt utallige modeljernbane-entusiaster over hele verden. Ligesom med lokomotiver i fuld størrelse er modellokomotiver bygget i overensstemmelse med et bestemt standardmål eller sporbredde. Almindelige standardmål inkluderer OO og HO (16,5 mm), N (9 mm) og O (32 mm). Hvad enten du ønsker at sælge lokomotiver, vogne, jernbanespor, modeller af stationer eller andet tilbehør, så indbefatter Catawikis modeltog-auktioner tog og tilbehør, der dækker de fleste af de almindelige standardmål, og som inkluderer dele fra ikoniske producenter som Fleischmann og Märklin.

Når du sælger dine modeljernbane-objekter på Catawiki, kan dit specielle objekt ses af millioner af potentielle bydere på den perfekte markedsplads for entusiaster og samlere. Med tusinder af auktionsartikler hver uge og hundreder af kategorier vil du kunne sikre, at dit objekt får en fremragende eksponering online, hvis du udbyder det på Catawiki. Vores professionelle auktionariusser, der fører tilsyn med auktionerne, sikrer, at auktionen forløber uden problemer, mens vores notarer kontrollerer gyldigheden af de afgivne bud. Når din specialartikel er solgt, sørger vores betalingssystem for en sikker betalingsoverførsel til glæde for både sælgere og købere.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine modeltog-artikler - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.