Vil du begynde at sælge på Catawikis møntauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis møntauktion

Mønter blev første gang indført som betalingsmiddel i det 5. eller 6. århundrede f.Kr. De græske provinser Aegina, Samos og Miletus menes at have præget mønter for de gamle egyptere, mens det antages, at mønter blev introduceret i Persien omkring år 546 f.Kr. Siden deres indførelse har mønter været et vigtigt økonomisk værktøj i lande over hele verden. De blev oprindeligt produceret i ædelmetaller såsom guld, men herskere og regeringer praktiserede forringelse for at sænke værdien af valuta. Forringelse blev opnået ved at reducere mængden af ædelmetaller og nogle gange ved at fjerne en del af selve mønten. En af grundene til denne praksis var økonomisk fordel for herskeren eller regeringen på bekostning af befolkningen. Moderne mønter har nu en symbolsk eller repræsentativ værdi i modsætning til værdien af det metal, de indeholder.

Catawikis møntauktioner har været vært for nogle prestigefyldte numre, herunder en dobbelt sovereign i guld fra 1639, som blev solgt for 2.645 £ og en hollandsk 5 gylden mønt fra 1843, som blev solgt for 3.609 £. Uanset om du har en samling af antikke mønter eller sjældne moderne mønter, er Catawikis møntauktioner det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for, at alle parter er tilfredse.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine mønter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.