Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over musikinstrumenter?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over musikinstrumenter

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over musikinstrumenter.

Se auktion over musikinstrumenter

Om Catawikis auktion over musikinstrumenter

Musik har været en kulturelt vigtig del af menneskers liv i samfund rundt omkring i verden i tusinder af år. I den vestlige kultur omfatter bemærkelsesværdige musikalske genrer middelalder-, renæssance-, barok-, klassisk, romantisk og moderne musik. I det 20. århundrede har teknologiske fremskridt gjort det muligt for musikere at tilføje effekter og syntetisere nye lyde. Digital teknologi har også gjort det muligt at redigere musik, hvilket resulterer i, at indspillet musik korrigeres og tilpasses før udgivelse eller offentliggørelse. Der er nu hundredvis af kendte musikinstrumenter, fra strengeinstrumenter som violiner og guitarer til slaginstrumenter som trommer og bækkener. Samlere og entusiaster værdsætter musikinstrumenter for deres usædvanlige design, fængslende lyde og berømte tilknytninger eller oprindelse.

Catawikis auktioner over musikinstrumenter har omfattet numre som en bassaxofon af Rene Guinot, som blev solgt for 1.924 £, og en elektrisk Fender Stratocaster guitar fra 1959, som blev solgt for 6.413 £. Uanset om du har et instrument, der har tilhørt en kendt musiker, eller et antikt instrument af historisk betydning, er Catawikis auktioner over musikinstrumenter det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Med tusindvis af numre hver uge på tværs af hundredvis af kategorier er Catawiki den perfekte markedsplads for dine musikinstrumenter. Ved at sætte dit specielle objekt til salg via Catawiki vil det blive profileret for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger auktionerne, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, sørger sikker betaling for, at købere og sælgere forbliver glade.

Catawiki er det perfekte sted at sælge dit specielle objekt – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.