Natural history

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over naturhistorie

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Auktion over naturhistorie

Forstenet træ - 345 x 210 mm - 14,2 kg

€ 260

Uncut blå rav - 15 x 9 x 5,5 cm - 395 g

€ 405

Blå gemmy Celestine krystaller på matrix - 12,3 X 12,1 X 7,4 cm - 1751 gm

€ 105

Taxidermy - Buffalo Horns on fine custom-stand - Bubalus bubalis - 54x50 cm

€ 90

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over naturhistorie

Naturhistorie handler om observation og udforskning af organismer som dyr, planter og svampe i deres miljø. Dette felt voksede frem takket være arbejdet hos det 19. århundredes naturforskere, såsom Alfred Wallace, Henry Bates og Charles Darwin. Disse pionerer rejste verden rundt og indsamlede eksemplarer af arter, hvormed studiet af dem bidrog til udformningen af nogle af de mest betydningsfulde teorier i dag – som for eksempel Charles Darwins evolutionsteori.

Hvad enten du ønsker at sælge en fossil mammutknogle, et stykke meteorit, et præhistorisk insekt bevaret i rav eller et sjældent og værdifuldt mineral eller en sjælden sten, så har Catawiki en auktion, der egner sig til din artikel. Da nogle naturhistoriske artikler udbydes til en høj pris, er det vigtigt, at både sælgere og købere kan have ro i sindet , når de deltager i en af vores auktioner. Det er grunden til, at vores ekspert-auktionariusser fører tilsyn med auktionens forløb, mens notarer arbejder med at garantere gyldigheden af alle afgivne bud. Når du har fået solgt din artikel, ønsker du vished om, at betalingen vil blive overført sikkert, og at din køber er tilfreds gennem hele processen. Vores sikre betalingssystem holder dine penge sikre og din køber tilfreds.

Catawiki tilbyder en skræddersyet markedsplads udformet med særligt øje for dine naturhistoriske artikler. Med tusinder af auktionsnumre hver uge, set af millioner af potentielle bydere, arbejder vi hårdt på at sikre, at din artikel får den bedst mulige fremvisning online.

Catawiki er det perfekte forum for at sælge dine naturhistoriske objekter – påbegynd oprettelsen af dit auktionsnummer i dag!