Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over naturhistorie?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over naturhistorie

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over naturhistorie.

Se auktion over naturhistorie

Om Catawikis auktion over naturhistorie

Naturhistorie handler om observation og udforskning af organismer som dyr, planter og svampe i deres miljø. Dette felt voksede frem takket være arbejdet hos det 19. århundredes naturforskere, såsom Alfred Wallace, Henry Bates og Charles Darwin. Disse pionerer rejste verden rundt og indsamlede eksemplarer af arter, hvormed studiet af dem bidrog til udformningen af nogle af de mest betydningsfulde teorier i dag – som for eksempel Charles Darwins evolutionsteori.

Hvad enten du ønsker at sælge en fossil mammutknogle, et stykke meteorit, et præhistorisk insekt bevaret i rav eller et sjældent og værdifuldt mineral eller en sjælden sten, så har Catawiki en auktion, der egner sig til din artikel. Da nogle naturhistoriske artikler udbydes til en høj pris, er det vigtigt, at både sælgere og købere kan have ro i sindet , når de deltager i en af vores auktioner. Det er grunden til, at vores ekspert-auktionariusser fører tilsyn med auktionens forløb, mens notarer arbejder med at garantere gyldigheden af alle afgivne bud. Når du har fået solgt din artikel, ønsker du vished om, at betalingen vil blive overført sikkert, og at din køber er tilfreds gennem hele processen. Vores sikre betalingssystem holder dine penge sikre og din køber tilfreds.

Catawiki tilbyder en skræddersyet markedsplads udformet med særligt øje for dine naturhistoriske artikler. Med tusinder af auktionsnumre hver uge, set af millioner af potentielle bydere, arbejder vi hårdt på at sikre, at din artikel får den bedst mulige fremvisning online.

Catawiki er det perfekte forum for at sælge dine naturhistoriske objekter – påbegynd oprettelsen af dit auktionsnummer i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.