Vil du begynde at sælge på Catawikis panini-auktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis panini-auktion

Panini Group, som blev grundlagt i Modena, Italien, i 1961 af brødrene Panini, producerer nu en bred vifte af magasiner, bøger, samlekort og andre samlerobjekter. Navnet Panini er måske mest kendt for farverige sportsklistermærker og klistermærkealbum for samlere. Samlere af klistermærker fra Panini opbygger deres samlinger ved at bytte klistermærker med andre samlere og ved at købe klistermærkepakker, som er forseglede konvolutter med et ukendt udvalg af klistermærker. Klistermærker fra Panini var først populære blandt sportsfans, især fodboldfans, som købte dem i forbindelse med en bestemt fodboldkonkurrence, såsom World Cup, for at samle dem i et Panini album. Klistermærkealbum fra Panini dækker nu en bred vifte af emner, herunder film, tegneseriefigurer og berømtheder.

Catawikis Panini-auktioner omfatter komplette klistermærkesamlinger fra historiske sportskonkurrencer, løse klistermærker og meget efterspurgte unikke enkeltklistermærker. Uanset om du har en hel samling at sælge eller et skattet enkeltklistermærke, er Catawikis Panini-auktioner det bedste sted at sælge dine specielle objekter fra Panini. Med tusindvis af numre hver uge på tværs af hundredvis af auktionskategorier vil dit objekt blive profileret for millioner af potentielle budgivere. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Når budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem at holde købere og sælgere glade.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine objekter fra Panini – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.