Vil du begynde at sælge på Catawikis pladeauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis pladeauktion

Populære, som de er, blandt både musikelskere og samlere oplever vinylplader nu et stigende salg og en stigende popularitet blandt købere, selv hos dem der ikke har en pladespiller! Moderne pladespillere har deres oprindelse i grammofonen, der blev opfundet i 1877 af Thomas Edison. Dette apparat optog lydbølger som skæringer eller aftryk i en roterende skive eller ”plade”. Plader kan identificeres ud fra deres pladecover – trykte kartonomslag, der bruges til at pakke 45 og 78 rpm-plader. I midten af det 20. århundrede var designere såsom Bob Cato ansvarlige for stadigt mere iøjnefaldende og innovative coverdesigns, og det var dér, at pladecovere blev et markedsføringsredskab og et kreativt udtryk.

Idet vi fremviser plader fra store bandnavne og respekterede soloartister, tilbyder Catawikis vinyl-auktioner talrige spændende vinylplader i mange forskellige størrelser og formater. Dette brede udvalg af vinyl-auktioner gør Catawiki til det ideelle sted at sælge dine plader.

Med hundreder af auktioner inden for en lang række forskellige emner og specialområder, sammen med tusinder af auktionsnumre hver uge, tilbyder Catawiki et forum for salg af specialobjekter. Catawikis artikler ses af millioner af potentielle bydere, hvormed din specialartikel vil blive fremvist online for et relevant publikum. Der føres tilsyn med auktionerne af vores specialiserede auktionariusser, mens notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud. Catawikis femstjernede sælgerservice slutter ikke, når auktionen er afsluttet. Vores sikre betalingssystem giver ro i sindet for både køber og sælger.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.