Records vinyl

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Pladeauktion

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Pladeauktion

Ukulélé de Kendji Girac

€ 380

Trees - The Garden of Jane Delawney - Original pressing from 1970 printed in Holland

€ 101

C.Q.... from the Dutch Outsiders

€ 140

Two Box Sets of Maria Callas - 20 LPs

€ 110

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Pladeauktion

Populære, som de er, blandt både musikelskere og samlere oplever vinylplader nu et stigende salg og en stigende popularitet blandt købere, selv hos dem der ikke har en pladespiller! Moderne pladespillere har deres oprindelse i grammofonen, der blev opfundet i 1877 af Thomas Edison. Dette apparat optog lydbølger som skæringer eller aftryk i en roterende skive eller ”plade”. Plader kan identificeres ud fra deres pladecover – trykte kartonomslag, der bruges til at pakke 45 og 78 rpm-plader. I midten af det 20. århundrede var designere såsom Bob Cato ansvarlige for stadigt mere iøjnefaldende og innovative coverdesigns, og det var dér, at pladecovere blev et markedsføringsredskab og et kreativt udtryk.

Idet vi fremviser plader fra store bandnavne og respekterede soloartister, tilbyder Catawikis vinyl-auktioner talrige spændende vinylplader i mange forskellige størrelser og formater. Dette brede udvalg af vinyl-auktioner gør Catawiki til det ideelle sted at sælge dine plader.

Med hundreder af auktioner inden for en lang række forskellige emner og specialområder, sammen med tusinder af auktionsnumre hver uge, tilbyder Catawiki et forum for salg af specialobjekter. Catawikis artikler ses af millioner af potentielle bydere, hvormed din specialartikel vil blive fremvist online for et relevant publikum. Der føres tilsyn med auktionerne af vores specialiserede auktionariusser, mens notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud. Catawikis femstjernede sælgerservice slutter ikke, når auktionen er afsluttet. Vores sikre betalingssystem giver ro i sindet for både køber og sælger.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine specielle objekter. Start salget i dag!