Vil du begynde at sælge på Catawikis plakatauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis plakatauktion

Moderne plakater, stykker af trykt karton med et grafisk indhold eller tekst-indhold, er et relativt nyt fænomen. Den stigende udbredelse af plakater i midten af det 19. århundrede skete som et resultat af udviklingen af litografiske trykketeknikker, der muliggjorde masseproduktion af store, billige billeder. På samme tid begyndte annoncører at markedsføre masseproducerede forbrugsgoder til en voksende befolkning, særligt i byområderne. Plakatens format var velegnet til denne markedsføring idet det blev muligt at promovere bestemte varemærker til forbrugerne på en iøjnefaldende og visuelt dragende måde. Plakater er i dag en integreret del af det moderne liv, hvad enten det er som reklame for en ny type parfume, en koncert med dit yndlingsband eller en politisk valgplakat. Blandt de mest erindringsværdige og ikoniske plakater, som er særligt populære blandt samlere, er filmplakater - de er ofte umiddelbart genkendelige og til stadighed populære.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine plakater, uanset om det er film-samlerobjekter, ældre reklameplakater eller kunstplakater - vores auktioner er udformet til at give maksimal online eksponering af dine specialobjekter. Ved at udbyde din plakat i en specialauktion hos Catawiki sikrer du dig, at dit særlige objekt kan ses af millioner af potentielle bydere. Vores omfattende udvalg af kategorier sikrer, at din artikel bliver sat til salg i den rette kontekst, og vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne. Notarer medvirker for at sikre gyldigheden af de afgivne bud, og vores sikre betalingssystem giver ro i sindet for både sælgere og købere.

Indsend din plakat til en Catawiki-auktion i dag og start dit salg!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.