Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over postkort?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over postkort

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over postkort.

Se auktion over postkort

Om Catawikis auktion over postkort

Et af de tidligst kendte postkort var håndtrykt og i 1840 sendt til dramatikeren og forfatteren Theodore Hook i Fulham, London. Kortet menes at være sendt af Hook til ham selv som en spøg og latterliggørelse af det engelske postvæsen. Kortet blev solgt for 31750 britiske pund i 2002. Siden da er postkort blevet sendt i alle former og størrelser og af en mangfoldighed af grunde. Selv om de kan synes ordinære, så kan postkort have potentialet til at give os et sjældent indblik i fortiden, i deres afsendere og modtageres liv. Hvad enten det er en soldat i første verdenskrigs skyttegrave, der skriver et hjertegribende postkort til sine kære, eller en student på rejse rundt i verden, der skriver et kort hjem for at sige “jeg ville ønske, du var her!” - så er omfanget og den personlige karakter af postkort med til at gøre dem til et samlerobjekt. Catawikis postkortauktioner omfatter et varieret udvalg af postkort. Om det er kort med billeder af historiske bygninger, personer, smuk natur eller politiske karikaturer, så er Catawikis postkortauktioner det ideelle sted at sælge dine postkort. Når du udbyder dine specielle objekter på Catawiki, får de en fremragende eksponering online til millioner af potentielle bydere. Vores notarer arbejder med at sikre gyldigheden af alle afgivne bud, mens vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne. Når auktionen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for, at både købere og sælgere er tilfredse med handlen.

Med tusinder af auktionsartikler hver uge og hundreder af kategorier er Catawiki det perfekte sted at sælge din specialartikel - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.