Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over reklame- og emaljeskilte?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over reklame- og emaljeskilte

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over reklame- og emaljeskilte.

Se auktion over reklame- og emaljeskilte

Om Catawikis auktion over reklame- og emaljeskilte

Reklame- og emaljeskilte er med deres stærke farver, varierende budskaber og slogans spændende levn fra en svunden tid. De afslører meget om de kulturer, de blev skabt i, de produkter, de blev designet til at sælge, og det publikum, de var rettet mod. Reklame- og emaljeskilte begyndte at blive produceret i det 19. århundrede, da producenter i en stadig mere industrialiseret vestlig kultur begyndte at reklamere for massefremstillede varer til forbrugere. Reklameskilte er blevet en del af populær- og litteraturkulturen. I F. Scott Fitzgeralds roman The Great Gatsby refererer fortælleren flere gange til dr. T.J. Eckleburgs enorme øjne – en stor reklametavle, der er placeret i en meget urbaniseret del af New York. Annoncører reklamerede for alt fra sæbepulver til motorolie og producerede skilte i emalje, fordi det er et slidstærkt materiale og mest tilbøjeligt til at modstå forvitring og alder.

Catawikis auktioner over reklame- og emaljeskilte omfatter reklamer for kendte mærker som Coca-Cola og VW sammen med mere ukendte skilte, der reklamerer for en række forbrugsvarer. Uanset om du ønsker at sælge et emaljeskilt, der reklamerer for skocreme eller vaskemidler, er Catawikis auktioner over reklame- og emaljeskilte det perfekte sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte dit objekt til salg via Catawiki vil det blive eksponeret for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger sikker betaling for ro i sindet for alle parter.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine reklame- og emaljeskilte – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.