Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over samlekort?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis auktion over samlekort

Samlekort har ofte et visuelt element, såsom kendte fiktive karakterer, berømtheder eller steder, sammen med informationer eller statistik vedrørende kortets emne. I begyndelsen af det 19. århundrede begyndte cigarproducenter at anvende interessante billeder på de kort, der bruges til at gøre cigarpakkerne stærkere. Disse kort, som var designede til at appellere til forbrugere af cigaretter, blev populære blandt samlere, før starten af 2. verdenskrig og den deraf følgende papirmangel satte en stopper for deres produktion. I 1990’erne blev samlekortspil introduceret, såsom Magic: The Gathering, Star Wars, Lord of the Rings og World of Warcraft. Et af de dyreste kort, der nogensinde er solgt, var American Tobacco Companys T206-kort med den amerikanske baseballspiller Honus Wagner, som spillede for Pittsburgh Pirates mellem 1897 og 1917 – et af disse kort blev solgt i 2006 til 2,8 millioner dollar.

Catawikis auktioner over samlekort omfatter kort fra hele verden, fra emner såsom baseball, fantasy til film. Uanset om du har en kasse med samlekort fra din barndom eller et meget efterspurgt, sjældent baseballkort, er Catawikis auktioner over samlekort det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Derudover holder vores sikre betalingssystem både sælgere og købere tilfredse under transaktionen.

Catawiki er den perfekte markedsplads for dine samlekort – sælg dine i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.