Jewellery

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Smykkeauktion

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Smykkeauktion

14 kt gul guld vedhæng i form af en globus – længde: 2,3 cm

€ 490

18 kt guld mænds ring sæt med peridot 3,5 ct - størrelse 65.

€ 410

14 kt bi-farve men´s ring med 0.25 ct brilliant cut diamant - ringstørrelse 61 (19,5 mm)

€ 700

Mænds ring - 14 kt gul guld - sæt med diamant, 0,02 ct - størrelse 20 1/2

€ 245

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores auktionariusser

  Mere end 170 auktionariusser kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre sælges hver uge

 2. 174

  Specialiserede auktionariusser

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede auktionariusser, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede auktionariusser

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede auktionariusser, der kurerer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores auktionariusser.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Smykkeauktion

Sjældne og smukke perlehalskæder vurderet til millioner af dollars, diamanter af den højeste klarhed og kvalitet, guldringe, brocher og armbånd – smykker har været en væsentlig del af på hinanden følgende menneskelige civilisationer. Utallige arkæologiske opdagelser har vist vigtigheden af smykker i alle aspekter af menneskelivet, fra mode til religion. Smykker lavet af skaller, knogle og sten er bevaret fra forhistorisk tid, mens ceremonielle keltiske halskæder fra Irland blev begravet i grave. Evnen til at arbejde med metaller markerede en vigtig udvikling i historien om smykker. Fra 1200-tallet i middelalderens Europa bar adelen og kongelige personer guld, sølv og ædelstene som tegn på deres magt og status. I moderne samfund over hele verden bæres smykker ved mange lejligheder både til hverdag og til fest.

Catawikis smykkeauktioner har numre i en række perioder, materialer og stilarter. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis smykkeauktioner omfatter et halssmykke i hvidguld med 25,70 kt. i diamanter, som blev solgt for 13.627 £, og en solitairering med 2,02 kt. diamant, som blev solgt for 20.040 £. Uanset om du vil sælge en smuk ædelsten eller en fejlfri diamant, er Catawikis smykkeauktioner det perfekte sted at sælge dit specielle objekt. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem sælgere og købere glade.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine smykker – begynd at sælge i dag.