Vil du begynde at sælge på Catawikis smykkeauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis smykkeauktion

Sjældne og smukke perlehalskæder vurderet til millioner af dollars, diamanter af den højeste klarhed og kvalitet, guldringe, brocher og armbånd – smykker har været en væsentlig del af på hinanden følgende menneskelige civilisationer. Utallige arkæologiske opdagelser har vist vigtigheden af smykker i alle aspekter af menneskelivet, fra mode til religion. Smykker lavet af skaller, knogle og sten er bevaret fra forhistorisk tid, mens ceremonielle keltiske halskæder fra Irland blev begravet i grave. Evnen til at arbejde med metaller markerede en vigtig udvikling i historien om smykker. Fra 1200-tallet i middelalderens Europa bar adelen og kongelige personer guld, sølv og ædelstene som tegn på deres magt og status. I moderne samfund over hele verden bæres smykker ved mange lejligheder både til hverdag og til fest.

Catawikis smykkeauktioner har numre i en række perioder, materialer og stilarter. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis smykkeauktioner omfatter et halssmykke i hvidguld med 25,70 kt. i diamanter, som blev solgt for 13.627 £, og en solitairering med 2,02 kt. diamant, som blev solgt for 20.040 £. Uanset om du vil sælge en smuk ædelsten eller en fejlfri diamant, er Catawikis smykkeauktioner det perfekte sted at sælge dit specielle objekt. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, holder vores sikre betalingssystem sælgere og købere glade.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine smykker – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.