Silver gold

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Sølv- og guldauktion

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Sølv- og guldauktion

Bestik sektion, Cheffield, begyndelsen af ​​1900

€ 155

Omfattende 127-delt / 12 person forsølvet bestik + serveringsbestik med perlefelt i træskab, George Butler, 2. halvt 20. århundrede

€ 1.300

stor forgyldt champagnekøler

€ 140

Engelsk Forgyldt 1921 Walker & Hall Ægformet Rull Top Varmere Servering Skål

€ 650

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Sølv- og guldauktion

Det måske bedst kendte af ædelmetallerne, guld, har været et meget eftersøgt materiale i tusinder af år. Det symboliserer rigdom og magt for mange kulturer og civilisationer, inklusiv det gamle Egypten og aztekerne, så vel som monarker og kongelige. Selv om det er lettere tilgængeligt end guld, er sølv også meget værdsat som ædelmetal, idet det er det foretrukne materiale til knive, bestik, smykker og en lang række andre genstande af høj kvalitet. For at beskytte kvaliteten af disse metaller har mange lande rundt omkring i verden gennem historien etableret uafhængige instanser til stemplingskontrol, der analyserer eller tester renheden af ædelmetaller. Disse instanser stempler typisk godkendte genstande med et kontrolstempel. Disse kontrolstempler gør det muligt at fastslå guld- og sølvgenstandes placering, dato og generelle oprindelse.

Catawikis sølv- og guldauktioner inkluderer specialartikler fra kategorier som dekorativt sølv, umøntet ædelmetal, hollandsk sølv, sølvtøj og guldservice, samt sølvminiaturer, så vel som britisk og irsk sølv. Hvad enten du har guldbarrer eller guldsmykker, sølvlysestager, bægre eller bestik, så er Catawikis sølv- og guldauktioner det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud, og vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne. Når du udbyder dine sølv- og guldgenstande hos Catawiki, vil de blive tilgængelige for millioner af potentielle bydere, hvilket vil give dine værdsatte sølv- og guldartikler en fremragende online eksponering.

Catawiki udbyder tusinder af artikler hver uge, der ses af både samlere og entusiaster, hvilket gør Catawiki til det perfekte sted at sælge dine sølv- og guldgenstande - start salget i dag!