Vil du begynde at sælge på Catawikis sølv- og guldauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis sølv- og guldauktion

Det måske bedst kendte af ædelmetallerne, guld, har været et meget eftersøgt materiale i tusinder af år. Det symboliserer rigdom og magt for mange kulturer og civilisationer, inklusiv det gamle Egypten og aztekerne, så vel som monarker og kongelige. Selv om det er lettere tilgængeligt end guld, er sølv også meget værdsat som ædelmetal, idet det er det foretrukne materiale til knive, bestik, smykker og en lang række andre genstande af høj kvalitet. For at beskytte kvaliteten af disse metaller har mange lande rundt omkring i verden gennem historien etableret uafhængige instanser til stemplingskontrol, der analyserer eller tester renheden af ædelmetaller. Disse instanser stempler typisk godkendte genstande med et kontrolstempel. Disse kontrolstempler gør det muligt at fastslå guld- og sølvgenstandes placering, dato og generelle oprindelse.

Catawikis sølv- og guldauktioner inkluderer specialartikler fra kategorier som dekorativt sølv, umøntet ædelmetal, hollandsk sølv, sølvtøj og guldservice, samt sølvminiaturer, så vel som britisk og irsk sølv. Hvad enten du har guldbarrer eller guldsmykker, sølvlysestager, bægre eller bestik, så er Catawikis sølv- og guldauktioner det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud, og vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne. Når du udbyder dine sølv- og guldgenstande hos Catawiki, vil de blive tilgængelige for millioner af potentielle bydere, hvilket vil give dine værdsatte sølv- og guldartikler en fremragende online eksponering.

Catawiki udbyder tusinder af artikler hver uge, der ses af både samlere og entusiaster, hvilket gør Catawiki til det perfekte sted at sælge dine sølv- og guldgenstande - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.