Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over spille- og salgsautomater?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over spille- og salgsautomater

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over spille- og salgsautomater.

Se auktion over spille- og salgsautomater

Om Catawikis auktion over spille- og salgsautomater

Den første spillemaskine blev opfundet af Charles Fey i Californien i 1897 og bestod i en samling af rullende plader, der viste symboler – kombinationen af symboler, som blev opnået under spillet bestemte størrelsen af ens gevinst. Feys maskine var forløberen til den moderne “frugtmaskine”. Spillemaskiner er i dag populære blandt samlere til dels på grund af deres nostalgiske og historiske værdi, og de findes i en række forskellige former og design. Salgsautomaternes historie er mere omfattende, med den første maskine med møntindkast nævnt af en forfatter i det første århundrede efter Kristus og den første moderne salgsautomat, hvor man kunne få postkort, i London i de tidlige 1880’ere.


En af de måske mest ikoniske salgsautomater er jukeboksen eller møntindkast-grammofonen, der blev opfundet i 1890 af Louis Glass og William S. Arnold. Denne sindrige maskine gjorde det muligt for kunderne at vælge musik efter eget ønske. Fremkomsten af sådanne maskiner har medført en særlig nostalgi for den tid, som de blev anvendt i, i særdeleshed 1940’erne, 50’erne og 60’erne.

Med spillemaskiner og salgsautomater fra en række forskellige lande og perioder indeholder Catawikis auktioner over spillemaskiner og salgsautomater specielle objekter for både entusiaster og samlere. Vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne, mens vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud. Når du vælger at sælge din spillemaskine eller salgsautomat på Catawiki, vil dit specielle objekt blive set af millioner af potentielle bydere, hvilket vil give det en fremragende eksponering for et særdeles relevant publikum.

Catawiki er det perfekte sted at sælge din spillemaskine eller salgsautomat - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.