Slot vending machines

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over spille- og salgsautomater

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Auktion over spille- og salgsautomater

Seeburg 200 Wall-o-Matic - 20. århundrede

€ 345

Pinball Indiana Jones

€ 11.000

Smukke dødbringende våben 3 Pinball - 1992

€ 2.200

Seeburg 3W1 wallbox

€ 370

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over spille- og salgsautomater

Den første spillemaskine blev opfundet af Charles Fey i Californien i 1897 og bestod i en samling af rullende plader, der viste symboler – kombinationen af symboler, som blev opnået under spillet bestemte størrelsen af ens gevinst. Feys maskine var forløberen til den moderne “frugtmaskine”. Spillemaskiner er i dag populære blandt samlere til dels på grund af deres nostalgiske og historiske værdi, og de findes i en række forskellige former og design. Salgsautomaternes historie er mere omfattende, med den første maskine med møntindkast nævnt af en forfatter i det første århundrede efter Kristus og den første moderne salgsautomat, hvor man kunne få postkort, i London i de tidlige 1880’ere.


En af de måske mest ikoniske salgsautomater er jukeboksen eller møntindkast-grammofonen, der blev opfundet i 1890 af Louis Glass og William S. Arnold. Denne sindrige maskine gjorde det muligt for kunderne at vælge musik efter eget ønske. Fremkomsten af sådanne maskiner har medført en særlig nostalgi for den tid, som de blev anvendt i, i særdeleshed 1940’erne, 50’erne og 60’erne.

Med spillemaskiner og salgsautomater fra en række forskellige lande og perioder indeholder Catawikis auktioner over spillemaskiner og salgsautomater specielle objekter for både entusiaster og samlere. Vores specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne, mens vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud. Når du vælger at sælge din spillemaskine eller salgsautomat på Catawiki, vil dit specielle objekt blive set af millioner af potentielle bydere, hvilket vil give det en fremragende eksponering for et særdeles relevant publikum.

Catawiki er det perfekte sted at sælge din spillemaskine eller salgsautomat - start salget i dag!