Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over sportsmemorabilia?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis auktion over sportsmemorabilia

Siden de første olympiske lege afholdt i Grækenland i år 776 før Kristus har sport været en integreret del af den menneskelige civilisation. Spil og sport har evnen til at bringe mennesker sammen, hvad enten det handler om at støtte dit yndlingsbaseballhold, at overvære historiske øjeblikke, som når der sættes en ny verdensrekord, eller selv at deltage i en konkurrence for at indsamle penge til en god sag. Det er sportens vedvarende appel, og den entusiasme der følger med sporten, der giver næring til markedet for sportsmemorabilia af høj kvalitet.

Hvad enten du ønsker at sælge et signeret fotografi af en verdensberømt sprinter, det sæt boksehandsker der faktisk blev brugt af en bokser i en berømt knockout-kamp eller en ægte olympisk fakkel brugt i åbningsceremonien ved de olympiske lege, så er Catawikis sportsauktioner det perfekte sted at sælge dine specielle sportsobjekter.

Når du udbyder dine sportsmemorabilia på Catawiki, kan de ses af millioner af potentielle bydere fra hele verden, hvilket vil give dem en fremragende eksponering online. Vores professionelle og specialiserede auktionariusser fører tilsyn med auktionerne for at sikre, at alt forløber som planlagt, mens vores notarer arbejder med at sikre gyldigheden af de afgivne bud. Når din artikel er solgt, sørger vores sikre betalingssystem for fuld tilfredshed for både sælger og køber.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine sportsmemorabilia - start salget i dag!

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.