Vil du begynde at sælge på Catawikis swarovski-auktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis swarovski-auktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores swarovski-auktion.

Om Catawikis swarovski-auktion

Swarovski har været kendt over hele verden for deres fængslende artikler af krystalglas og har produceret meget smukke luksusobjekter siden 1895. Tre år før virksomheden blev grundlagt, patenterede Daniel Swarovski en elektrisk skæremaskine, der kunne skære glas mere fint end det kunne skæres i hånden. Virksomheden startede en fabrik i Wattens i Østrig og beskæftiger i dag omkring 31.000 ansatte, der producerer luksusprodukter i glas til eksport over hele verden. Swarovski er kendte for deres progressive stræben efter fuldendt design, og deres produkter og innovation spænder fra smykker til attraktive dyrefigurer, og de har endda covers til smartphones.

Mangfoldigheden af Swarovskis produkter er afspejlet i omfanget af numre, der figurerer i Catawikis Swarovski-auktion. Uanset om du vil sælge en søpapegøje eller en løve i krystal, en papirvægt eller en lysestage, er Catawikis Swarovski-auktionen det perfekte sted til at sælge dit specielle objekt. Med hundredvis af kategorier og tusindvis af numre hver uge vil Catawikis auktioner give dit objekt en fremragende eksponering på nettet. Ved at sælge din artikel via Catawiki vil den blive eksponeret for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Vores sikre betalingsproces sørger for, at sælgere og købere er fuldstændig tilfredse med deres auktionsoplevelse.

Catawiki er det perfekte sted at sælge dit specielle Swarovski objekt – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.