Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over orientalske tæpper?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis auktion over orientalske tæpper

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores auktion over orientalske tæpper.

Se auktion over orientalske tæpper

Om Catawikis auktion over orientalske tæpper

Det tidligste eksempel på et tæppe er sandsynligvis det knyttede tæppe med luv, som eksisterede i det 3. eller 2. årtusinde f.Kr. i Vestasien. Siden deres opfindelse er tæpper blevet brugt i en række forskellige omgivelser i lande over hele verden. I Afghanistan er tæpperne Shindand eller Adraskan populære. Disse tæpper er opkaldt efter lokale landsbyer og er vævet i Herat-området i det vestlige Afghanistan. Tæpper, især kunstfærdigt dekorerede eksemplarer, er blevet en del af populærkulturen. I Tusind og én nat, en samling af mellemøstlige historier, rejser Prins Hussain til Bisnagar i Indien og køber et flyvende tæppe. Tæppers indviklede detaljer gør dem stadig populære blandt samlere og beundrere af godt design over hele verden.

Catawikis auktioner over tæpper omfatter bemærkelsesværdige numre som et antikt kaukasisk Chajl tæppe fra omkring 1870, som blev solgt for £ 4.810 £, og et persisk Ghoum silketæppe, som blev solgt for 4.489 £. Uanset om du gerne vil sælge et udsmykket og meget detaljeret persisk tæppe eller et ægte silketæppe fra Kashmir, er Catawiki det perfekte sted at sælge dine specielle objekter. Med hundredvis af kategorier og tusinder af numre hver uge vil du ved at sætte dit specielle objekt til sag på Catawiki profilere det til millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, hjælper vores sikre betalingssystem med at holde købere og sælgere glade.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine antikke tæpper – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.