Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over tegneserier?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis auktion over tegneserier

Tegneseriehelte dominerer nutidens film og populærkultur. Uanset om det er ukueligheden, adrætheden og udholdenheden hos Batman, de overmenneskelige evner hos De Fantastiske Fire eller de patriotiske gerninger hos Kaptajn Amerika, inspirerer og fængsler disse helte publikum. De tegneserier, som vi kender og elsker i dag, blev publiceret i 1920’erne og 30’erne. I Storbritannien begyndte tegneserieproducenter at rette deres indsats mod børn og producerede populære tegneserier såsom The Beano and The Dandy, mens Georges Prosper Remi, kendt under dæknavnet Hergé, i Belgien skabte Tintin: Enhjørningens hemmelighed. I Japan blev genren Manga etableret efter 2. verdenskrig af Osamu Tezuka. I USA introducerede det nu berømte Marvel Comics De Fantastiske Fire i 1961, som blev efterfulgt af en række andre succesfulde tegneserietitler af skabere som Stan Lee og Jack Kirby.

Catawikis auktioner over tegneserier omfatter numre fra kategorier såsom original tegneseriekunst, amerikanske tegneserier og Tintin. Uanset om du har en sjælden tegneserie i 1. udgave eller en moderne amerikansk tegneserie af Marvel, er Catawikis auktioner over tegneserier det ideelle sted at sælge din skattede tegneserieobjekter. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at sikre gyldigheden af de bud, der bliver afgivet. Så snart budgivningen er afsluttet, sørger vores sikre betalingssystem for at holde købere og sælgere glade.

Catawiki er det bedste sted at sælge dine tegneserieobjekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.