Vil du begynde at sælge på Catawikis auktion over tinlegetøj?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis auktion over tinlegetøj

Tinlegetøj begyndte at blive fremstillet i midten af det 19. århundrede. Det blev produceret ved hjælp af fortinnede plader af jern og stål. Tinlegetøjets karakteristiske farve og tiltalende udseende blev opnået ved at male det ved hjælp af teknikken farvelitografi. I begyndelsen af det 20. århundrede blev Tyskland en stor producent af tinlegetøj. En af de meste berømte producenter var Ernst Paul Lehmann, der producerede en bred vifte af legetøj mellem 1880’erne og 1930’erne. Lehmanns legetøj, herunder figurer af mennesker, dyr, biler, busser og lastbiler, er eftertragtet blandt samlere i dag. Andre indflydelsesrige producenter af tinlegetøj fra det 19. århundrede er den britiske producent Frank Hornby, som producerede modeltog, og den franske producent Fernand Martin, som er kendt for at dække sine mekaniske figurer med stof for at gøre dem mere virkelighedstro.

Catawikis auktioner over tinlegetøj omfatter interessante numre fra hele verden, hvoraf mange er i deres originale æsker. Uanset om du vil sælge et skattet legetøj fra din barndom eller et sjældent objekt fra din personlige samling, er Catawikis auktioner over tinlegetøj det ideelle sted til at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte dit tinlegetøj til salg på Catawiki vil dit specielle objekt blive eksponeret for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere af tinlegetøj og entusiaster. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Vores sikre betalingssystem sørger for, at sælgere og købere er tilfredse og får en fuldendt oplevelse med Catawiki.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dit tinlegetøj – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.