Vil du begynde at sælge på Catawikis urauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Tidligere tilbud på Catawikis urauktion

Bare nogle få af de mange numre, som blev solgt på vores urauktion.

Om Catawikis urauktion

Overholdelse af tid har været en afgørende del af den menneskelige civilisation i tusinder af år. De gamle egyptere delte dagen op i to 12 timers perioder og udviklede vandure kendte som Clepsydra. Siden da har teknologiske fremskridt øget nøjagtigheden af tidtagningsenheder, hvoraf verdens mest avancerede ur er et Strontium Lattice Clock. Denne enhed er et atomur så præcist, at det hverken vinder eller mister et sekund i fem milliarder år. Ud over at være meget praktiske objekter er ure også flotte, og fine ure opnår høje priser i hele verden. Et af de dyreste ure, der er blevet solgt i de senere år, er Patek Philippes “The Magpie’s Treasure Nest Clock”, som blev solgt i 2013 for 2.31 millioner dollar.

Catawikis urauktioner har spændende numre på programmet fra hele verden. Bemærkelsesværdige numre, der er blevet solgt på Catawikis urauktioner, omfatter et antikt rejsevækkeur i miniature, som blev solgt for 2.405 £. Uanset om du ønsker at sælge et yderst sjældent ur af en af verdens fineste urmagere eller en skattet og personlig tidstagningsenhed, er Catawikis uraktioner det ideelle sted at sælge dine specielle objekter. Ved at sætte dit specielle objekt til salg på Catawiki eksponerer du det for millioner af potentielle budgivere, herunder samlere og entusiaster, hvilket giver det en fremragende profil på nettet. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart auktionen er afsluttet, holder sikker betaling sælgere og købere glade.

Catawiki er det ideelle sted at sælge dine specielle objekter – begynd at sælge i dag.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.