Classic cars

Tjen mere ved at sælge på Catawikis Auktion over veteranbiler/automobilia

Begynd at sælge nu

Med et verdensomspændende publikum er Catawiki den perfekte platform til at sælge dit nummer.

Nogle få af de mange numre inkluderet i vores Auktion over veteranbiler/automobilia

Fiat 124 - Sport Spider 1800 os - 1975

€ 4.208

Alfa Romeo - GTV6 - 1981

€ 8.020

LAND ROVER Serie 1 (1948) - Skalemodel - 34 cm

€ 500

Ferrari-encyklopædi af 15 bind-limited edition-2010

€ 422

Om Catawiki og vores auktioner

Opret en konto gratis, og begynd at sælge for at tjene penge trygt og sikkert

 1. Hvad er Catawiki?

  Catawiki er det hurtigst voksende online auktionshus i verden. Vores hjemmeside forbinder internationale budgivere, som ønsker at købe og sælge unikke og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan vores auktioner fungerer

  Med start hver fredag er Catawiki vært for over 300 ugentlige auktioner fordelt på 80 forskellige kategorier fra moderne kunst til veteranbiler, fra armbåndsure til smykker og antikviteter.

 3. Vores eksperter

  Mere end 170 eksperter kuraterer og overvåger vores auktioner, hvilket garanterer et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.

 4. Type af objekter

  Enhver, som har specielle objekter med en forventet indtjening på mindst 75 euro, kan nemt sætte dem på auktion.

 1. 35,000+

  numre hver uge

 2. 174

  Specialiserede eksperter

 3. 15 million

  besøgere hver måned

 4. 300+

  auktioner om ugen

Sådan sælger man via Catawiki

Sælg dine specielle objekter i fire enkle trin

Begynd at sælge nu

Globalt salgspotentiale for et mindre gebyr

Det er altid gratis at tilbyde dine numre, du skal kun betale en afgift, når dine numre er solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Provision

Provisionsafgiften for sælger er 12,5 % af det vindende bud, eksklusive moms. Provisionsafgiften anvendes til omfattende at reklamere for vores auktioner. Der vil blive reklameret for dine numre på flere måder: via online reklamer, sociale medier, e-mails og trykte reklamer for at nævnte nogle få.

Hvorfor sælge gennem Catawiki?

Specialiserede eksperter, Internationalt salgsmarked & Hurtigt salg

 1. Specialiserede eksperter

  Catawiki er et af de eneste online auktionshuse i verden, som arbejder med et team af specialiserede eksperter, der kuraterer og overvåger hver eneste auktion. De er nationale og internationale eksperter på deres felt. Alle numre på vores platform vurderes og værdisættes af vores eksperter.

 2. Internationalt salgsmarked

  Hver måned har Catawiki millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på mere end 15 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Hurtigt salg

  Catawiki bortauktionerer mere end 35.000 objekter hver uge i over 300 auktioner. Da vi har nye auktioner hver uge, kan du sælge dine artikler meget hurtigt. Catawiki har ingen begrænsning på antallet af numre, som du kan sætte på auktion på et givet tidspunkt.

Citat fra vores sælgere

Vi har mere end 150.000 sælgere på tværs af vores 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når den helt rigtige målgruppe, som jeg leder efter. Dette er særdeles fordelagtigt for mig. Jeg startede ud i det små, men nu kan jeg leve af det salg, som jeg opnår på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst værdsættes meget mere, end vi troede, det ville i udlandet. Vi havde virkelig ingen ide om det internationale marked, før vi kom til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Den globale scene, som Catawiki sørger for, er yderst attraktiv, da det skærer de astronomiske omkostninger forbundet med traditionelle auktionshuse og kunstgalleriers væk og hjælper mig med at reklamere for og sælge mit arbejde i stor skala.’
Seller: HaydenKaysHQ

Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden

Begynd at sælge nu
Auctioneers

Om Catawikis Auktion over veteranbiler/automobilia

Lyden af en motor i en veteranbil, vinden i håret og skønheden i en veldesignet maskine – det er nogle af de fornøjelser, der nydes af fans af veteranbiler over hele verden. Uanset om det er en Aston Martin kørt af James Bond eller en unik bil fra Ford, er veteranbiler beundret af entusiaster og samlere overalt. En veteranbil kan defineres som en bil, der på grund af dens historiske interesse eller værdi er værd at bevare i stedet for at kassere. ”The Classic Car Club of America” og “the Antique Automobile Club of America“ har listet et udvalg af biler, der menes at falde inden for denne veteranbilskategori. Disse indbefatter biler såsom Rolls-Royce biler produceret mellem 1925 og 1948 og Aston Martin biler produceret mellem 1927 og 1939.

Catawikis veteranbilauktioner omfatter køretøjer fra hele verden og har haft bemærkelsesværdige numre såsom en Rolls-Royce Silver Cloud fra 1965, som blev solgt for 48.000 £ og en C1 corvette cabriolet fra 1960, som blev solgt for 43.500 £. Uanset om du ønsker at sælge en skattet veteranbil, som du personligt og kærligt har restaureret, eller en dyr luksusbil fra din private samling, er Catawikis veteranbilauktioner det perfekte sted at sælge dit specielle objekt. Vores specialiserede auktionariusser overvåger vores auktioner, mens vores notarer arbejder for at garantere gyldigheden af de bud, der afgives. Så snart din artikel er solgt, sørger vores sikre betalingssystem for, at både sælgere og købere er tilfredse.

Catawiki er det ideelle sted at sælge din veteranbil – begynd at sælge i dag.