Vil du begynde at sælge på Catawikis vinauktion?

Catawiki-auktioner superviseres af professionelle auktionsledere, og de tiltrækker millioner af potentielle budgivere fra hele verden.

Begynd at sælge nu

Om Catawikis vinauktion

En af de dyreste vine, der nogensinde er fremstillet, var Chateau Margaux 1787, der vides at have været en del af Thomas Jeffersons personlige vinsamling – en flaske af denne årgang var vurderet til værdi af 500.000 US dollar – hvilket demonstrerer, at de mest efterspurgte vine kan give meget høje priser. Catawikis vinauktioner har budt på årgange i den høje ende såsom en Romanée-Conti Grand Cru fra 1975 og en flaske Rémy Martin Grande Champagne Cognac. Smagen af vin påvirkes i høj grad af det, der er blevet kendt som dens “terroir”. Denne betegnelse bruges af vineksperter til at beskrive den effekt, som forhold som jordtype, klima og geografisk område har for en vins endelige smag.

Med kategorier for Eksklusive vine, Portvine, Søde vine, Cognac, Armagnac og Champagne tilbyder Catawiki en specialiseret markedsplads for salg af spændende årgangsvine fra hele verden. Ved at vælge at sælge dine værdifulde vine hos Catawiki vil dine artikler opnå fordelen af at blive vist online for millioner af potentielle bydere. Med tusinder af auktionsnumre hver uge inden for hundreder af forskellige kategorier sikrer Catawiki, at dit objekts særlige karakter ikke overses, idet at vi stiller den rette auktion til rådighed for din artikel. Der føres tilsyn med auktionerne af vores auktionariusser, der er eksperter inden for deres område, mens vores notarer arbejder med at garantere gyldigheden af de afgivne bud. Vores sikre betalingssystem giver købere og sælgere en problemfri auktionsoplevelse.

Sådan sælger man via Catawiki

 1. 1. Registrering som sælger

  Opret en gratis konto med sælgerprivilegier.

 2. 2. Tilmeld artikler

  Når dine artikler og beskrivelser er godkendt af vores auktionariusser, bliver de sat på auktion.

 3. 3. Spændingen ved en auktion

  Oplev spændingen, når bydere fra hele verden afgiver deres bud på dine tilmeldte artikler.

 4. 4. Tjen penge på en sikker måde

  Du vil ikke blive bedt om at sende dine artikler, før køberen har betalt. Catawiki administrerer betalingerne mellem købere og sælgere.

Fordelene ved Catawikis auktioner

 • Høje fortjenester

 • Hurtigt salg

 • Sikkert betalingsformat

 • Internationalt byderpublikum

 • Opsyn af auktionarius

 • Valgfri mindstepris for dyre artikler

 • Professionel kundesupport

 • Brugervenlig

Begynd at sælge nu

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.