Forsendelse og Afhentning
Hvornår og hvordan kan jeg sætte korrekte forsendelsesomkostninger?

Du kan angive forsendelsesomkostningerne for en genstand under indsendelsesprocessen for den pågældende genstand.

Hvis smart shipping er tilgængelig for dig, anbefaler vi, at du bruger dette til automatisk at indstille forsendelsesomkostninger, der er op til 35% lavere end ved manuel forsendelse.

Hvis smart shipping ikke er tilgængelig, kan du bruge manuel forsendelse til selv at indstille forsendelsesomkostninger. For at gøre dette kan du tjekke webstedet for den fragtvirksomhed, du sender med, og bruge deres priser.

Du kan også tilføje et mindre pakke- og håndteringsgebyr for at dække omkostningerne ved sager såsom emballage.

Alternativt kan du vælge at tilbyde gratis forsendelse, som normalt tiltrækker flere bydere. Eller for nogle genstande kan du tilbyde køberen mulighed for at afhente genstanden.