Forsendelse og Afhentning
Skal jeg sende mit nummer med anbefalet post med bekræftelse på modtagelse?

Ja, du skal altid sende dine numre med anbefalet post med bekræftelse på modtagelse, medmindre du kan fremvise bevis for, at nummeret ikke kan sendes med anbefalet post. Catawiki kan kræve dokumentation for levering til køberen såsom underskrift for modtagelse og/eller Track & Trace-leveringsbekræftelsen på afleveringsstedet. Derudover anbefaler vi i høj grad, at du forsikrer din forsendelse.

Vi anbefaler også i høj grad, at du sporer status for ordren, når du har afsendt den. I tilfælde af forsinkelse på grund en uregelmæssighed bedes du kontakte køberen via din Catawiki detaljeside for Bestilling. Hvis Track & Trace-koden er forkert, kan du nu selv ændre den. Du skal blot gå til > Bestillinger og vælge den relevante ordre. Klik på ‘Opdater’ og opdater den relevante Track & Trace-kode.