Hvorfor virker min kupon ikke?

Der kan være flere årsager til, at din kupon muligvis ikke virker. Disse er de mest almindelige:

Minimum ikke opnået

Hvis din kupon har et endeligt minimumsbud, betyder det, at dit endelige bud skal være på eller over minimumet, for at du kan bruge kuponen. Det endelige bud inkluderer ikke forsendelsesomkostninger eller Køberbeskyttelsesgebyret.

Udløbet

Du kan ikke bruge en kupon, der har overskredet udløbsdatoen.

Forkert kode

Den kode, du indtaster, skal være præcis den samme kode, som den du har modtaget. Dette inkluderer eventuelle specialtegn eller tegnsætning. For eksempel, hvis din kode er 2S5I-6CK8-S5TY, så skal du indtaste bindestregerne som en del af koden.

Ikke knyttet til den konto, du bruger

Hvis en kupon er tilknyttet din konto, kan du ikke bruge den på en anden konto. Så sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto, når du bruger din kupon.

Forsøger at bruge en anden kupon

Du kan kun bruge én kupon pr. ordre.

Allerede brugt

Du kan kun bruge en kupon én gang, også selvom din ordretotal er mindre end kuponværdien.

Ingen af ovenstående

Hvis ingen af disse gælder for dig, og du stadigvæk har problemer, så kontakt os. Sørg for at kontakte os, før du betaler, da vi ikke kan tilføje en kupon til en ordre, du allerede har betalt for.