Tjen mere ved at sælge på Catawikis Veteranbiler auktion
Begynd at sælge nu
Opret din gratis sælgerkonto
Gennem Catawiki kan du sælge dine særlige objekter til budgivere fra hele verden! Udfyld dine detaljer for at starte din sælgerregistrering.
Har du en Catawiki-konto? Log på
Gør særlige objekter tilgængelige for alle via online auktioner
Weekly auction
300 ugentlige auktioner
Catawiki er Europas hurtigst voksende online auktionsplatform. Med over 300 ugentlige auktioner på tværs af 80 kategorier er Catawiki den førende hjemmeside for køb og salg af særlige objekter.
Auctioneers
194 eksperter
Catawikis auktioner er omhyggeligt udarbejdet af vores team af specialiserede eksperter. De hjælper med at sikre et varieret udvalg af numre af høj kvalitet.
Visitor
14M besøgende
Hver måned byder Catawiki velkommen til millioner af besøgende fra hele verden. Vores platform er tilgængelig på 17 sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

Catawiki er den perfekte platform til at sælge Veteranbiler online. Bare nogle få af de mange numre, der i øjeblikket tilbydes i vores Veteranbiler auktion.

Besøg auktionen

Sådan sælger du via Catawiki

Registrering som sælger

At registrere sig sælger er gratis og meget nemt at gøre. Når du har en konto, kan du tilbyde så mange objekter af høj kvalitet, som du ønsker.

Indsend dit nummer

Vælg den auktion, der passer til dit nummer. Tilføj en nøjagtig beskrivelse og tydelige billeder, der viser dit nummer frem på den bedste måde.

Betalinger

Vi giver dig besked, når køberen har overført sin betaling. Du kan så sende dit nummer inden for 3 hverdag. Du modtager betaling inden for 2 uger, efter du har angivet, at dit nummer er sendt, forudsat at der ikke er nogen tvist i forbindelse med købet.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger er fri for provision. Som sælger kan du angive forsendelsesomkostningerne for forskellige destinationer, når du sætter dine numre på auktion.
1175 e17fbc7a69a49bcb382cf17cee9e4157605e83cf landscape
1177 cce2305c3dcf7bd86ff3a6b24924182de092bb08 landscape
1179 2b06d965fb6d76133ca2f871e440f6363bbbccfa landscape

Catawiki vil markedsføre dine numre via flere online reklameplatforme - Google, Facebook, og vores partnernetværk gennem blogs og tematiserede websteder.

Hvad kan jeg sælge på Catawikis online auktioner?
Hver uge organiserer vi over 300 auktioner på tværs af 80 kategorier, og vi er altid på udkig efter særlige objekter til at inkludere i vores auktioner. Det er den slags objekter, der fremkalder følelser, holder historisk eller kulturel værdi eller er objekter af interesse, der vil fange vores publikums opmærksomhed. Vi tager imod objekter i en lang række kategorier, fra armbåndsure til kunst, fra kuriositeter til frimærker og fra vin til veteranbiler.
Hvordan kan jeg vide, om mine objekter er egnede til Catawiki?
Uanset hvad dine særlige objekter er, vil vores auktionariusser gerne gennemgå dem med henblik på at medtage dem i vores auktioner. Alle numre skal have en estimeret værdi på mindst € 75. Det skyldes, at vores købere kommer til Catawiki på jagt efter noget, der ikke kun er ud over det sædvanlige, men også af værdi. Hvis du ønsker at tilbyde objekter med lavere estimerede værdier, foreslår vi at gruppere dem og sælge dem som en samling.
Det er tid til at sælge til budgivere fra hele verden
Begynd at sælge nu