History

10 dyreste Lego sæt

Hvis du leder efter Legos dyreste modeller, vil du ikke finde dem på hylderne selv i de dyreste legetøjsbutikker. Lego sættene af højeste værdi er samlerobjekter, der som regel er tilbagetrukne sæt og derfor meget sjældne. Samlere og Lego entusiaster rundt om i verden er villige til at betale godt for dem, tag et kig! 

10. Market Street

“Market Street” Lego sættet var selskabets andet sæt af deres modulopbyggede serie for voksne. Sættet indeholder 1.248 stykker og har buede trapper og udskiftelige gulve. Det værdiansættes i øjeblikket til omkring 1.400 euro. 

9. Café Corner

Legos “Café Corner” sæt består af 2.056 stykker, og du kan finde det til omkring 1.500 euro. Bygningen har tre etager, en mosaik og en cykel er en del af sættet! 

8. Eiffeltårnet

Dette Lego sæt er det højeste til denne dag – de fantastiske 1,06 meter. Det franske flag på toppen af det er også lavet af Lego klodser. Antallet af dele er 3.428, og du skal betale omkring 1.500 euro, hvis du vil have dit helt eget Lego Eiffeltårn sæt.

 

7. Imperial Star Destroyer

Ved nummer 7 koster “Imperial Star Destroyer” Lego sættene omkring 1.600 euro, og du vil finde 1.359 dele i æsken. Dette sæt er en model af Imperial Star Destroyer skibet fra Star Wars og inkluderer en Lego minifigur af Darth Vader, et hologram af Kejser Palpatine og otte synkroniserede kanoner!

6. Dødsstjernen II

I øjeblikket går dette Lego sæts værdi op til 1.600 euro. Modellen inkluderer en laser og er bygget til at skalere med den originale Dødsstjernen II fra Star Wars. Det består af 3.447 dele.

5. Mr. Gold

Kun 5.000 Mr. Gold Lego minifigurer blev fremstillet til ære for Legos 10 års jubilæum for deres minifigurserie. Du kan få en Mr. Gold i dine hænder for omkring 1.700 euro! 

4. Frihedsgudinden

Dette Lego sæt indeholder 2.882 dele, og de er alle sandgrønne klodser. Prisen på dette sæt kan gå op til 1.900 euro.

3. Grand Carousel

Dette Lego sæt er elektricitetsdrevet og består af 3.263 stykker! Når det er samlet og tændt, drejer Grand Carousel rundt og spiller melodier. Du behøver omkring 2.500 euro for at få dine hænder på en af disse! 

2. Taj Mahal

“Taj Mahal” Lego sættet er det største Lego sæt, der nogensinde er fremstillet. Det blev fremstillet i 2008 og indeholder det utrolige antal af 5.922 stykker. Spar hellere nogle penge og tålmodighed op til dette. Disse sæt værdiansættes i øjeblikket til omkring 2.500 euro.

 1. Ultimate Collector’s Millennium Falcon

Måske hver Lego samlers drøm, denne model er det største Star Wars sæt, der nogensinde er lavet, og næstestørste sæt efter “Taj Mahal”. I æsken finder du også Lego minifigurer af Obi-Wan Kenobi, Chewbacca, Prinsesse Leia, Luke Skywalker og Han Solo. Antallet af stykker er 5.174, og prisen er 4.500 euro. Begynd hellere at spare op! 

Her på Catawiki kan du finde ugentlige Lego-auktioner! Nogle få heldige mennesker har allerede købt Lego sæt fra denne liste på Catawiki, måske er du den næste heldige!

Opret din gratis konto
På Catawiki vil du hver uge blive overrasket over det imponerende udvalg af særlige objekter, vi tilbyder. Tilmeld dig i dag, og udforsk vores ugentlige auktioner kurateret af vores team af specialiserede eksperter.
Del denne artikel
Close Created with Sketch.
Ikke registreret endnu?
Ved at oprette din gratis Catawiki-konto kan du byde på alle vores 75.000 særlige objekter, der er på auktion hver uge.
Registrer dig nu