History

Set på film: Zoolander 2`s filmbil på auktion

Biler spiller ofte en vigtig og mindeværdig rolle på film. Hvem kender ikke Mr. Beans grønne Mini, eller Delorean DMC-12`eren fra Tilbage til Fremtiden - trilogien. Hos Catawiki har vi denne helt særlige bil på auktion denne uge, som du måske kan genkende: Fiat 500 limousinen fra Zoolander 2 brugt af skuespillerne ben Stiller og Owen Wilson.

Forestil dig at blive kørt til møder, hente venner og familie, endda at blive gift i en unik bil, som ikke har sin lige i hele verden. Denne vovede og frække Fiat 500 limousine, der er bygget af entreprenøren Agostino Gizzi, blev sat sammen af en Fiat 500 Giardiniera og en Fiat 500F over en periode på 12 måneder. Gizzi fik projektet i hænde af producerne på Paramount til den længe ventede film Zoolander 2.

Source: http://news-entertainment.net/

"Først troede jeg det var en joke, men så modtog jeg filmselskabets oplysninger gennem Fiat 500-klubben i Italien", forklarer Gizzi, som efterfølgende ikke var i tvivl. De bløde linjer og den klassiske stil på denne 1970 Fiat hybrid er tro mod sine rødder, men bliver et enestående eksempel på enhver Fiat entusiasts største drøm. På grund af dens rolle i Zoolander 2 er det næsten sikkert, at denne Fiat 500 limousine vil få en plads i historien som en ikonisk rekvisit, da den allerede er indbegrebet af italiensk nonchalance og klassisk elegance. Lad det sjove begynde.

Denne bemærkelsesværdige bil er på auktion indtil lørdag den 8. april. For andre skjulte skatte af klassiske biler og moderne klassiske biler se vores udvalg her.

Opret din gratis konto
På Catawiki vil du hver uge blive overrasket over det imponerende udvalg af særlige objekter, vi tilbyder. Tilmeld dig i dag, og udforsk vores ugentlige auktioner kurateret af vores team af specialiserede eksperter.
Del denne artikel
Close Created with Sketch.
Ikke registreret endnu?
Ved at oprette din gratis Catawiki-konto kan du byde på alle vores 75.000 særlige objekter, der er på auktion hver uge.
Registrer dig nu