Interviews

Panini-drengen: Hvordan en ni-årig endte med et Paninialbum til 12.000€

For et par uger siden havde vi et et helt særligt objekt på auktion: Et komplet Panini-album af selveste fodboldlegenden Pèle. Klistermærkealbummet indeholder 271 billeder af den deltagende fodboldhold ved verdensmesterskaberne i Mexico i 1970. Albummet er endda signeret to gange af Pèle. Det vindende bud kom fra Italien og kom fra en ni-ørig dreng (med lidt hjælp fra hans, selvfølgelig)! Vi har talt med ni-årige Lorenzo om hans specielle gevinst.

Blot ni år gammel, men Lorenzo har allerede opbygget en ret pæn samling. Han har endda sit eget rum kun til hans samlekort. Rummet er fyldt med albums med tusindvis af klistermærker og samlekort. Vi spurgte Lorenzo: " Hvor mange klistermærker har du samlet indtil videre?". Lorenzo svarede begejstret: "Over 20.000"!. Det kan være en rekord, som den yngste samler med flest klistermærker og samlekort i hele Italien. 

Han seneste tilføjelse, med lidt hjælp fra hans far, er et komplet Panini fodbold-album fra verdensmesterskaberne i Mexico i 1970. Signeret to gange af selveste Pèle. Italen tabte dengang finalen til Brasilien. kampen endte 4-1 til Brasilien. Hr. Pèle scorede et mål den dag.

Vi spurgte: "Hvad gjorde du for at vinde auktionen"?. Lorenzo svarede: "Jeg gav alt, jeg havde!". "Og hvad gjorde du, da du fandt ud af, du havde vundet"?. Lorenzo svarede glad: "Jeg skreg og skreg!". Lorenzo ville så gerne have fingrene i det album. "Albummet er signeret af Pèle, og vi havde ikke et eneste album med hans autograf. Dette album er virkelig unikt", sagde Lorenzo.

Hans far, Maurizio, tror virkelig på hans søns passion, så han ville gerne investere pengene i det, og defor var det ekstra fedt at finde panini-albummet på auktion hos Catawiki. "Du kan lede efter det på  loppemarkeder i små og store byer, men jeg tager ikke de markeder så alvorligt", siger hans søn Lorenzo. Lorenzo sluttede interviewet, ved at sige at albummet er endnu mere specielt, fordi det er signeret af verdens bedste fodboldspiller nogensinde!

Pèles signerede panini-album er allerede solgt, men Catawiki har en masse nye samlekort på auktion denne uge. Hvis du gerne vil udvide din samling, så tag et kig på vores ugentlige samlekortauktion.

Opret din gratis konto
På Catawiki vil du hver uge blive overrasket over det imponerende udvalg af særlige objekter, vi tilbyder. Tilmeld dig i dag, og udforsk vores ugentlige auktioner kurateret af vores team af specialiserede eksperter.
Del denne artikel
Close Created with Sketch.
Ikke registreret endnu?
Ved at oprette din gratis Catawiki-konto kan du byde på alle vores 75.000 særlige objekter, der er på auktion hver uge.
Registrer dig nu