History

6 grunde til at købe LEGO-samlesæt

At samle LEGO-produkter er for børn, ikke? Forkert. Der er mange grunde til at eje eller begynde at samle LEGO-sæt, fra deres dekorative funktion til det faktum, at du kan tjene (mange) penge. Er du klar til at blive overbevist? Her er 6 grunde til, at du bør købe LEGO-samlesæt, og hvorfor de er en glimrende investering.

1. LEGO-produkter er en glimrende investering
Lad os starte med den første gode grund til at købe LEGO-samlesæt: LEGO-produkter er en glimrende investering. Nogle siger, at det at købe LEGO-produkter er et bedre økonomisk sats end at købe aktier. LEGO-produkter er også meget populære, primært fordi klodserne og minifigurerne stort set er uforgængelige, og købere fra hele verden ønsker altid at udvide deres samling. Et godt eksempel er, at et € 10 Batmans Buggy-sæt fra 2008 nu kan sælge for over € 100. Hvis investering er din vigtigste grund til at samle LEGO-sæt, hvad skal du så se efter?


De fleste LEGO-sæt bliver mere værdifulde med årene, især dem der er i fineste stand eller er forseglede i deres originale æsker. Star Wars-samlesæt gør sig rigtigt godt lige nu takket være premieren på de nye film. Et superheltesæt er næsten altid en god investering, ligesom sæt i begrænset udgave og dem, der indeholder en speciel og unik, sjælden minifigur. Virkelig store sæt er også en solid investering. Et af de mest indbringende LEGO-sæt i historien, den hellige gral blandt samlere, er 10179 Ultimate Collector’s Millennium Falcon (Tusindårsfalken) fra 2007. Engang på lager for € 420; i 2015 solgte et af disse sæt, stadig i sin originale emballage, for € 4.700 på vores auktion over LEGO. Er økonomisk fortjeneste ikke nok for dig til at begynde at samle LEGO-sæt? Der er mange andre grunde til, at du bør…

2. LEGO-produkter er tidløse
De LEGO-klodser, du legede med som barn, er forbundet med de LEGO-klodser, der produceres i dag. Det er den del af grunden til, at så mange mennesker er oprigtigt interesserede i vintage LEGO-sæt; selv efter tredive år kan du stadig bruge det samme, som du gjorde dengang. Hvilket bringer os til den næste grund…

3. De er stadig sjove at lege med
Dit indre barn kan måske lide at opdage de nye LEGO-samlesæts uendelige muligheder . Og hvis du ikke køber LEGO-sæt til dig selv, kan du overveje at købe det til dine børn eller børnebørn og have det sjovt med at nyde dem sammen. De små vil elske det lige så meget, som du gjorde, da du var ung . Desuden er det et fantastisk værktøj til at udvikle færdigheder og fremme fantasilege. Og en fantastisk måde at bringe jer tættere sammen på, hvis I bygger LEGO-sæt sammen!


4. Dekorativ funktion
Husker du spændingen efter at have færdiggjort et vanskeligt LEGO-sæt? Du kunne ikke lade være med stolt at stirre på dit værk, vel? Nå, nu kan du ikke bare nyde spændingen ved at bygge, men du har en cool og unik måde, hvorpå du kan dekorere dit hjem med det færdige resultat! Køb dig et Super Star Destroyer-sæt eller Taj Mahal, og du vil have en fantastisk tilføjelse til din stue!


5. At efterlade en arv
I betragtning af, at LEGO-produkter er en god investering og forventes at blive mere værdifulde med årene, hvorfor ikke efterlade en LEGO-arv til dine børn eller børnebørn? Hvis ikke for pengene, så er det en fantastisk måde at skabe minder på, som de altid kan værdsætte. Alle elsker LEGO, så det vil give dem stor følelse af nostalgi senere i deres liv!

6. Fordi det er sjovt at samle
Sidst men ikke mindst er der en spænding ved at samle, der gør, at køb af LEGO-samlesæt er umagen værd. Føl spændingen, når et Sydney Operahus-sæt dukker op på en Catawiki-auktion. Nyd jagten på specielle minifigurer. Find ud af, hvilke sæt der bringer dig glæde, og skab dine egen unikke samling .

At samle LEGO-produkter kan være sjovt, indbringende og noget helt specielt at nyde med dine kære. Så hvorfor ikke tage et kig på vores auktion over LEGO for fantastiske sæt og særlige udgaver eller blive sælger, hvis du allerede ejer et LEGO-samlersæt og er klar til at tjene penge.

Du kan måske også lide disse artikler:

Opret din gratis konto
På Catawiki vil du hver uge blive overrasket over det imponerende udvalg af særlige objekter, vi tilbyder. Tilmeld dig i dag, og udforsk vores ugentlige auktioner kurateret af vores team af specialiserede eksperter.
Del denne artikel
Close Created with Sketch.
Ikke registreret endnu?
Ved at oprette din gratis Catawiki-konto kan du byde på alle vores 75.000 særlige objekter, der er på auktion hver uge.
Registrer dig nu